Registar e–dijaspora-baza za umrežavanje dijaspore sa Gradom Goražde

OBRAZAC ZA REGISTRACIJU

Polja označena sa zvijezdicom su obavezna.

Ukoliko niste Vi rođeni i niste imali prebivalište u Bosni i Hercegovini već neko od Vaših predaka, molimo da popunite podatke:
Ukoliko je odgovor DA molimo odgovorite na slijedeća pitanja
USLOVI REGISTRACIJE
  1. U Registar e- dijaspora-baza za umrežavanje dijaspore sa Gradom Goražde registrovati se mogu fizička lica koja imaju prebivalište ili boravište u dijaspori, a koja su porijeklom ili čiji su bliži ili dalji preci porijeklom sa područja Grada Goražda i drugih jedinica lokalne samouprave iz Bosne i Hercegovine a koje se žele povezati sa Gradom Goražde, te razvijati i jačati saradnju. Fizička lica, pored svojih podataka, prijavljuju i podatke o pravnom licu čiji su vlasnik ili suvlasnik.
  2. Upis u Registar vrši se dobrovoljno, popunjavanjem online Obrasca za registraciju kojem se pristupa na službenoj stranici Grada Goražda.
  3. Osoba koja popuni ponuđene obrasce, izjavljuje da je slobodno, dobrovoljno, vjerodostojno i iskreno dala podatke u svrhu povezivanja sa Gradom Goražde i da je saglasna da Grad Goražde vodi, obrađuje i koristi za saradnju unesene podatke u svom Registru, te da ih Grad Goražde može kontaktirati i slati informacije, obavještenja i promotivne materijale.
  4. Osoba koja popuni obrazac ostvaruju pravo ispravke i dopune prikupljenih podataka kao i brisanja iz Registra. Osoba koja se je registrovala a želi da izmjeni ili dopuni podatke ili da bude izbrisana iz Registra, dobrovoljno popunjava Obrazac za izmjenu, dopunu i brisanje podataka iz registra kojem se pristupa na službenoj stranici Grada Goražda.
  5. Grad Goražde zadržava pravo da od registrovanih lica traži ažuriranje podataka kao i da izbriše podatke neažuriranih lica, te zadržava pravo da obriše Registar kao i pravo da na zahtjev putem Obrasca za izmjenu, dopunu i brisanje podataka iz registra prikupljene podatke izmjeni, dopuni ili izbriše podatke iz Registra.
  6. Komunikacija koja se odvija putem e-mail adrese po pitanju registracije, ažuriranja, izmjene, dopune ili brisanja podataka, kao i komunikacija od strane Grada odvija se preko e-mail adrese Grada Goražda namjenjene za komunikaciju sa dijasporom dijaspora@gorazde.ba.
  7. Osoba koja popuni obrazac je saglasna sa uslovima propisanim u Odluci o uspostavljanju i ažuriranju Registra e–dijaspora-baza za umrežavanje dijaspore sa Gradom Goražde.
CAPTCHA image

Ovim pomažete da spriječimo spam, hvala.