ODRŽANA PROMOCIJA KNJIGE ‘’STAZAMA JEDNOG SPORTISTE SENJANIN MAGLAJLIJA’’

U prisustvu brojnih ljubitelja bh. rukometa u goraždanskom Centru za kulturu promovisana je knjiga “Stazama jednog sportiste, Senjanin Maglajlija” koju su napisali roditelji slavnog rukometaša Senjanina Maglajlije, Esad i Sada Maglajlija.

Knjiga na 339 strana govori o proslavljenom goraždanskom rukometašu Senjaninu Maglajliji koju su autori kroz brojne tekstove i fotografije donijeli na vrlo dirljiv način govoreći o svom sinu čija je želja, san i vizija bio rukomet, o njegovim sportskim dometima, historiji rukometa, ali i svima kojima je rukomet ljubav i životna filozofija, onako kako to mogu samo roditelji koji su proživjeli s njim sve njegove utakmice, izazove i uspjehe.

Promocija knjige okupila je poznata lica iz svijeta bh. rukometa, ali i prijatelje i saradnike Maglajlije koji je rođen u gradu na Drini u kojem je naučio prve rukometne korake. Njegovi prijatelji iz Goražda i oni koji su stigli na promociju knjige su zahvalili za brojne utakmice i pobjede, za ljubav prema BiH i Goraždu.

Promociji, koja je održana uz poštivanje epidemioloških mjera, uz prisustvo manjeg broja posjetitelja, prisustvovao je i gradonačelnik Goražda Ernest Imamović.

POHVALE I KRITIKE
NA RAD GRADSKIH SLUŽBI
COVID-19
EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA NA PODRUČJU BPK GORAŽDE
Osvježeno: 18.06.2021
IZVOR: Zavod za javno zdravstvo BPK Goražde
AKTIVNIH SLUČAJEVA
OPORAVLJENIH
UMRLIH
5
2022
82
(+1)
(0)
(0)