SVEČANO OTVORENE 58. MEĐUOPŠTINSKE OMLADINSKE SPORTSKE IGRE (MOSI) ”KOLAŠIN 2023.”

U prisustvu brojnih zvaničnika i sportista danas su na Gradskom stadionu u Kolašinu svečano otvorene 58. Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI). Igre koje će trajati do 09. jula 2023. godine okupile su oko 2 000 sportista iz preko 29 općina i gradova sa tromeđe nekadašnjih jugoslovenskih republika (Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora), koji će se takmičiti u 13 disciplina, a na Igrama će biti dodijeljeno oko 900 medalja.

Riječi doborodošlice svim sportistima i puno uspjeha u takmičenju u ime Organizacionog odbora i grada domaćina 58. MOSI ”Kolašin 2023.” uputio je predsjednik Opštine Kolašin Vladimir Martinović.

Grad Goražde na 58. Međuopštinskim sportskim igrama ”Kolašin 2023.” predstavlja 30 sportista u košarci, odobojci i atletici oni će u narednim danima na najbolji mogući način predstavljati naš Grad i državu BiH na Igrama u Kolašinu.

Za sutra su u okviru grupa planirani nastupi odbojkašica i košarkaša, dok će atletičari imati nastupe u petak u okviru discipline štafeta 4×100 metara.

Grad Goražde je finasirao odlazak sportista na 58. MOSI, a gradonačelnik Ernest Imamović jutros je ispratio naše sportiste.